Bine aţi venit
Despre noi
Admitere
Înscriere master
Program de studiu
Guvernare si societate
Carieră
Adrese utile
Contact
e-mail meCine poate urma programul nostru?

 

Programul masteral oferit de noi este deschis oricărui absolvent de licenţă care doreşte să se specializeze în problematica guvernării. Masterul "Teoria şi practica guvernării" pune bazele profesionalizării cursanţilor noştri în domeniile specifice ale analizei şi implementării politicilor publice, în domeniul marketingului politic şi electoral, al auditului şi managementului instituţiilor publice.
Progamul este astfel conceput încât să poată fi urmat, atât de absolvenţii licenţiaţi în domenii de profil, cât şi de cei care provin din alte domenii care doresc să se profesionalizeze în această sferă de activitate.
Programul se adresează totodată celor care lucrează deja în sectorul public sau în cel politic şi care doresc să se specializeze.
   


Cum se desfăşoară examenul?

 

Examenul de admitere la master se desfăşoară pe bază de interviu. Candidații depun o scrisoare de motivație și un CV.

In cadrul interviului comisia urmăreşte estimarea abilităţilor de muncă intelectuală, evaluarea motivaţiei, capacitatea de lucru în echipă, precum şi orice alte aspecte care sunt relevante pentru buna implicare a masteranzilor în programul nostru de pregătire.Când se dă examenul ?

 

Examenul se dă în două sesiuni. Puteţi participa la ambele. În acest caz vom lua în consideraţie, ca notă finală, nota cea mai bună pe care o obţineţi.
Prima sesiune are loc in luna iulie. În date de 10 iulie va avea loc interviul

Sesiuniea a doua va vea loc în luna septembrie 2017.

Pentru a doua sesiune înscrierile au loc începând cu 15 august. Data susținerii se va afișa din timp 


Înscrierea se face online până pe data de 22 septembrie la adresa http://admitere-masterat.politice.ro/